Primary tabs

Nádasi Eszter

Fogadóóra:
szerda 17:00-18:00, E705 (a bejelentkezés határideje a konzultációt megelőző péntek 20:00)
E-mail: eszter.nadasi [kukac] filozofia.bme.hu

Tanulmányaimat a 2015/2016-os tanévben abszolváltam a BME Tudományfilozófia és Tudománytörténet Doktori Iskolájában, azóta egyetemi tanársegédként dolgozom a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszéken, valamint BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszéken.  

Az alapképzést kommunikáció és médiatudomány szakon végeztem el, nyomtatott sajtó szakirányon– újságírással azóta is aktívan foglalkozom. Szakmai gyakorlati helyeim közül kiemelném a HVG-t, és az Országos Mentőszolgálat Kommunikációs és PR csoportját. Első mesterdiplomámat a BME kommunikáció és médiatudomány képzésén szereztem,  ezt követően a 2013-2014-es tanévben a Central European University Gender Studies M.A. programjában diplomáztam. 

A szakmai megmérettetéseket mindig is fontosnak tartottam, így 2009 óta három TDK-n, és két OTDK-n indultam, utóbbin 2013-ban harmadik helyezést értem el. A Kutatók Éjszakáján 2014-ben és 2015-ben is előadóként vettem részt. Doktori tanulmányaim során két alkalommal is elnyertem a Rézler Gyula Alapítvány támogatását. 

Oktatás: 

  • Technológia és Ember
  • Technológia és Társadalom
  • Tartalomfejlesztés: a hírtől az oknyomozó riportig
  • Korábbi félévekben: Társadalmi és vizuális kommunikáció (angol nyelven); Társadalmi kommunikáció; Kultúraszociológia; Szociológia; Gólem- Esettanulmányok a modern tudomány és technológia történetéből.